Bonkend is een full-service bureau voor branding en design. Onze creatieve denkers en doeners bieden alle expertise die je merk vandaag de dag nodig heeft en geven het de juiste kleur.

We geloven dat een geweldig design niet kan ontstaan zonder passie, intelligentie en persoonlijke inzet. De benadering van de projecten is altijd in samenwerking met onze opdrachtgevers. We luisteren goed en werken nauw samen om betekenisvolle, tijdloze, unieke en originele oplossingen te ontwerpen en te creëren. Door onderzoek, strategie en ontwerp verbinden we onze merken op een originele en pakkende manier met de doelgroep.

Brand Strategy

De strategie van je merk moet aantrekkelijk en beknopt zijn. We brengen het terug naar één eenvoudige zin (het kapstokhaakje) die men direct begrijpt en waarmee men zich kan identificeren. Het merk moet continue geladen worden, op een eenvoudige en natuurlijke manier. Daarom is het essentieel om de strategie terug te brengen tot één korte zin die de mensen gemakkelijk in hun hart en op het netvlies houden. Bonkend is ervan overtuigd, dat als je alles aan dit kapstokhaakje kunt ophangen, je een sterk en uniek merk bouwt. Voordat er überhaupt iets wordt ontworpen, helpen we onze opdrachtgevers bij het bepalen van de juiste strategie en positionering voor het merk. Authentiek, eenvoudig en krachtig.

Brand Design

De mogelijkheden van creatief design zijn grenzeloos. Maar wat is het juiste design om je merk te laten bloeien, het bedrijf te laten groeien en medewerkers en klanten te inspireren? Hierbij is strategie enorm belangrijk. Nadat we de juiste strategie hebben bepaald, creëren we een unieke en indrukwekkende visuele identiteit en duidelijke ontwerpstrategie, die in alle kanalen en op alle platformen werkt. Bonkend is van mening dat een goed ontwerp eenvoudig en toegankelijk is en dat het de mensen die je wilt bereiken moet raken. We brengen jouw merk tot leven en vertellen jouw unieke verhaal, door een zorgvuldig gekozen combinatie van offline en online. Wij geloven in een pakkende brandstory.

Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien? Laten we dan eens afspreken. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 040 787 29 69.