Jouw merk is bij ons in goede handen!

Branding is de totale beleving die klanten ervaren rondom jouw merk. We gaan op zoek naar jouw DNA, ontwikkelen een creatief communicatieconcept en realiseren de benodigde communicatiemiddelen. Hoe doen we dat?

Strategie

Samen gaan we op zoek naar het DNA van je merk. We bepalen je missie en visie en zetten je kernwaarden op een rijtje. Wie ben je en welke kleur heb je? Wat zijn je doelstellingen en wat is je ambitie? Ook vragen over de naamgeving, positionering en onderscheidend vermogen worden beantwoord. Hiervoor gebruiken we een aantal methodieken die zorgen voor de juiste merkidentiteit. We gaan met elkaar in gesprek en betrekken medewerkers bij het traject. Zo bouwen we samen aan je merk en stippelen we de juiste strategie uit.

Concept

Als we de strategie bepaald hebben, gaan we over tot het ontwikkelen van het communicatieconcept met kapstokhaakje, waar we alle communicatie offline en online aan kunnen ophangen. In dit concept bepalen we de tone-of-voice en look-and-feel. Kortom: Hoe praten we met de doelgroep(en) en hoe ziet het er uit. We ontwikkelen een verrassend, onderscheidend en effectief concept waar je de komende jaren mee aan de slag kunt. We ontwerpen het logo en huisstijl en geven een doorkijkje naar een aantal communicatiemiddelen.

Creatie

Nadat we het communicatieconcept ontwikkeld hebben, gaan we over tot het tot in de puntjes uitwerken en produceren van de benodigde communicatiemiddelen, zowel offline als online. Laat dat maar aan onze ervaren vormgevers over. We vertalen het concept en ontwerp naar een herkenbare uitstraling die het merk op de juiste manier laadt en zo zorgt voor een optimale merkbeleving.

23plusone

De fundering van je merk leggen met 23plusone

Coen Blankwaard is vanaf 2019 gelicenseerd om de 23plusone methodiek te mogen toepassen. Deze methodiek is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door Kim Cramer en Alexander Koene van BR-ND. Het blijkt namelijk dat positief gedrag leidt tot meer geluk. Dit wordt gedreven door hoe mensen zich voelen: dit noemen we drijfveren. Met 23plusone gaan we samen aan de slag en ontdekken we wat deze gezamenlijke drijfveren zijn.

Nieuwsgierig hoe we dat doen? Neem dan contact op met Coen Blankwaard en bel 040 787 29 69 of stuur een mail naar [email protected].